Het Moby Dick waterpolo toernooi 2015

Kamperen tijdens het Moby Dick waterpolo toernooi kan bij ons! Camping emmen ligt op een steenworp afstand van het waterpark. (Boek nu.)

Meer informatie over het waterpolo toernooi vindt u hier:

Het 36e Moby Dick waterpolotoernooi is vol. Een nieuwe inschrijving zal op de reservelijst geplaats worden. Indien jouw vereniging helaas te laat is met inschrijven, hopen we jullie volgend jaar te zien op het 37e Moby Dick waterpolotoernooi (1, 2, 3 juli 2016).

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juli 2015 zal Moby Dick voor de 36e keer zijn internationale waterpolotoernooi organiseren in natuurbad ‘De Zandpol’ tussen Schoonebeek en Nieuw-Amsterdam.

Ondanks dat we dit jaar het toernooi voor de 36e keer organiseren en het toernooi grote bekendheid geniet in zowel binnen- als buitenland, zullen we even kort bespreken wat het toernooi inhoudt.

Het toernooi wordt gehouden in natuurbad ‘De Zandpol’, een schitterende zwemplas met daarbij gelegen een grote zonneweide, waar tevens de gelegenheid is om te kamperen. Ieder jaar, in het eerste weekend van juli, wordt er hier één van de grootste waterpolotoernooien van Nederland uit de grond gestampt. Er wordt gespeeld met ruim 100 teams in 15 poules, verdeeld over 6 velden. De teams spelen van eredivisie tot districtsniveau en komen onder andere uit Nederland, Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken.

Zoals gewoonlijk organiseren wij op zowel vrijdag- als op zaterdagavond een feestavond voorzien van live muziek. Iedereen is welkom vanaf vrijdagmiddag 3 juli, 16:00 uur. Op zaterdag zullen wedstrijden rond 09:00 uur beginnen en het toernooi eindigt zondag middag omstreeks 14:00 uur met de prijsuitreiking.

Het is mogelijk om met één of meerdere dames- en/of herenteams in te schrijven voor het toernooi. Invulling van de poules gebeurd op basis van binnenkomst. We hopen jullie te mogen verwelkomen op één van de grootste en gezelligste toernooien van Europa. We zullen dan samen met meer dan 1000 waterpoloërs het seizoen een sportieve, maar vooral gezellige afsluiting geven.

Als u zich wilt inschrijven voor ons toernooi als deelnemende vereniging of scheidsrechter, klik dan op de betreffende button in het menu. Uw aanmelding wordt pas definitief op het moment dat het inschrijfgeld daadwerkelijk is overgemaakt. Dit betekent niet dat u niet alvast een voorlopige opgave mag doen.

Als u nog vragen heeft stel deze dan via  aan de toernooicommissie.

Tot ziens op het toernooi!!!

De toernooicommissie van ZPC Moby Dick

 

*Bron: http://www.zpcmobydick.nl/toernooi-2015