Zoek en boek

Kom gezellig met de camper naar Emmen

Heb je een eigen camper? Op onze kampeerplaats ben je niet alleen met een eigen tent of caravan welkom, maar ook met de camper. Onze kampeerplaatsen kunnen als fijne camperplaatsen worden ingericht. Je kan bij ons gezellig kamperen en genieten van de mooie natuur van Ommen.

Direct met de camper naar Emmen

Camper Emmen

Kom met de camper naar Emmen

Als u naar Camping Emmen komt dan ben je eigenlijk in het mooie Schoonebeek aan het kamperen.  Op onze ruime camperplaatsen vind je alle voorzieningen die je nodig hebt om heerlijk te kamperen. 

  1. Ruim opgezet kampeerveld in het groen
  2. Elke camperplaats beschikt over 10 Ampère stroom
  3. Op de velden zijn meerdere waterpunten
  4. Honden toegestaan tegen meerprijs van €2,50 per hond per nacht
  5. Luxe faciliteiten zoals een zwembad en op de camping een visvijver.

Er op uit rondom camper Drenthe

Rijd weg van je camperplek; voor je het weet ben je op de mooiste plekken en bij de leukste activiteiten in de omgeving. Natuurgebieden met de mooiste wandelroutes vindt je veel in de omgeving. Denk aan routes waar je onderweg molens, schapenkooien, hunebedden, hoge paden of prachtige fauna & flora tegenkomt. Om meer te leren tijdens gaan jullie gezellig naar een museum in de buurt. In ieder geval is er genoeg te doen om je te vermaken tijdens een verblijf met de camper in Emmen!

Alle omgevingtips

Fijne voorzieningen op de camping

Op de rest van het park kom je nog fijne voorzieningen tegen met betrekking tot persoonlijke verzorging. Zo wordt kamperen met een camper in Emmen een heerlijke en onvergetelijke tijd!

  1. Het schone, verwarmde sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien met voldoende toiletten, douches, wastafels, vaatwasplaatsen, een babybadkamer en je kunt gratis gebruik maken van warm water. 
  2. Gratis WIFI bij onze huiskamer

Vakantie of doorreis boeken

Camping met zwembad in Emmen

Onze camping met zwembad in Drenthe geeft jou een spetterende tijd in Emmen! Liefhebber van baantjes trekken? Het zwembad geeft de nodige afkoeling tijdens een warme dag, maar is tevens ook verwarmd bij kouder weer! Halverwege de maand mei opent het zwembad en rond eind september gaat hij weer dicht. Elke dag tussen 10.00 en 20.00 is het zwembad open. Wanneer je even wilt uitrusten kan je gezellig wat eten of drinken aan de picknicktafel naast het zwembad. Of kies een heerlijk ligbedje met parasol aan het zwembad!

Camperplaats Emmen

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op! Wij helpen je bij het vinden van jouw ideale vakantie.