Camperplaats in Drenthe

Als u op doorreis bent en opzoek naar een Camperplaats in Drenthe dan is Camping Emmen een ideale plek om te overnachten. We hebben speciale camper plaatsen op onze camping. De camping ligt op minder dan 5 minuten van de A37 en de doorgaande weg Duitsland. Ondanks dat de camping dicht bij de snelweg ligt, merkt u daar niets van wanneer u zich op en rondom de camping bevindt. Ook bent u natuurlijk welkom voor een langere periode.
Wilt u meer weten over de camper plaatsen bij Camping Emmen?

Met de camper op vakantie in Nederland

Veel Nederlanders trekken erop uit met een camper. Vaak verblijven ze op 1 camping. Om wat variatie aan te brengen is het leuk om ook eens verschillende plaatsen in Nederland te bezoeken. Zo is er nooit sprake van verveling en ontdek je in een korte periode nieuwe plekken die je voorheen misschien nog niet hebt gezien.

Als je op vakantie gaat met jonge kinderen is het begrijpelijk om op 1 camping te verblijven. Het is natuurlijk vervelend als de kids nieuwe vriendjes hebben gemaakt en plotseling weer weg moeten. Veel campings zijn geschikt voor campers. Speciale velden zijn ingericht met staplaatsen voor campers. Nederland telt op dit moment ongeveer 750 camper plaatsen dus er is altijd wel een plekje vrij voor u en de camper.

Met de camper door Drenthe

Rondtrekken met een camper geeft een vrij gevoel. Het fijnste is het om te overnachten op een rustige locatie midden in de natuur. Helaas is dit niet overal mogelijk vanwege het verstoren van de dieren die daar leven. Er zijn verschillende campings zoals Camping Emmen die staplaatsen aanbieden aan kampeerders die weer veder trekken. Drenthe is een prachtige, veelzijdige provincie die veel te bieden heeft vooral aan kampeerders.

Het is ideaal om met een camper in een korte tijd de hele provincie te verkennen, en te genieten van alles het moois dat Drenthe te bieden heeft. Het is leuk om zowel de steden als de natuurparken te bezoeken. En vergeet natuurlijk de hunebedden niet!

luxe camper-vakantie

Bent u meer van luxe en comfort? Dan zit u met een luxe camper-vakantie goed. Er zijn verschillende soorten campers in grote en luxe die u kunt huren. Het fijne van een camper is dat u altijd mobiel bent, en als het op een bepaalde plek niet bevalt gewoon weer veder kunt trekken.
Ook is een camper erg praktisch, je hoeft na aankomst niks meer te doen. Alleen de stoeltjes uitklappen en genieten van de vakantie.