Goedkoop kamperen in Drenthe

Goedkoop kamperen in Drenthe is mogelijk bij ons op camping Emmen in Schoonebeek. Net als in de voorgaande seizoenen hebben wij voor het nieuwe seizoen gekozen voor een all Inclusive prijs die heel erg scherp is. Gezien het daverende succes van vorige seizoen hebben wij besloten om weer alle services inclusief in onze prijs op te nemen. Dit houdt onder ander het volgende in voor 4 personen. Goedkoop kamperen inclusief:

 • Camping Drenthe met stroom
 • Gratis WC papier en warm water in ons sanitair gebouw
 • Millieubelasting en toeristenbelasting in de prijs begrepen
 • Bijzet tentje en auto of motor

Daarnaast beschikt onze Camping in Drenthe over een gezellige bar namelijk ‘de huiskamer’ waar u tegen een goedkope prijs kunt genieten van onze menukaart en een dagelijkse daghap.

Goedkoop kamperen in Drenthe

Ondanks dat wij een speciale prijs hebben zorgen wij voor een super vakantie voor iedereen. De jonge eigenaren van de camping staan altijd voor u klaar en voor zowel jong als oud worden regelmatig activiteiten georganiseerd op de camping. Ons motto is daarbij niets moet maar alles kan. Goedkoop kamperen in Nederland kan dus bij ons in het mooie Drenthe, tussen de geluiden van de kippen en koeien en af en toe een trekker is het goed vertoeven bij ons.

Goedkope uitjes in Drenthe

Kamperen in Drenthe staat bekend om de vele attracties die er in de provincie zijn. Naast natuurlijk het genieten van de wonderschone natuur is er veel te beleven in de buurt

Plopsaland wat natuurlijk altijd een superdag is voor de kleine kinderen, is er natuurlijk het dierenpark Emmen waar de kinderen zich super zullen vermaken. Wist u overigens dat de vrijdagmarkt van Emmen in 2013 is uitgeroepen tot de markt van Nederland. Ook heb je in de omgeving veel gezellige terrasjes en restaurantjes. Tevens is onze camping in Drenthe een ideale uitvals basis om Duitsland te verkennen met de wagen of de fiets, alles is mogelijk.van camping Emmen. Naast het pretpark

 

No images found.
  • All inclusive kampeerstunt
  • € 26,50 *
  • * per 4 personen / per nacht / inclusief toeslagen
  • Voor 4 personen
   Inclusief stroom
   Inclusief warm water
   Inclusief toiletpapier
   Inclusief toeristenbelasting
   Inclusief milieubelasting
   Inclusief bijzettent
   Inclusief auto of motor