Zoek en boek

Kampeerplaats met privé sanitair

Op onze gemoedelijke camping in Drenthe is het campingleven goed! Een ruim opgezet kampeerveld met veel groen om het veld kun je heerlijk genieten van het buitenleven en de gezelligheid van de camping met privé sanitair. Op alle velden vind je picknickbanken waar iedereen gebruik van mag maken.

Het familieveld heeft een grote speeltuin in het midden van het veld, ideaal voor gezinnen met kinderen! Vanuit je luie stoel heb je een goed zicht op de kinderen. De plaatsen op het vijverveld zijn in een rustige omgeving. Ook met je camper ben je van harte welkom op de kampeerplaatsen met privé sanitair.

Privé sanitair op het Vijverveld

Er zijn vier privé sanitair plaatsen op het Vijverveld. Je kunt tijdens je boeking met voorkeur boeken voor deze privé sanitair units met douche en toilet. De kosten zijn €15,00 per nacht. Je bent zelf verantwoordelijk voor de eindschoonmaak, hier zitten dus ook geen extra kosten aan verbonden. 

Je verblijf op een kampeerplaats met Privé sanitair

  1. Ruim opgezet kampeerveld omgeven door groen rondom de vijver
  2. Elke kampeerplaats beschikt over 10 Ampère stroom
  3. Privé sanitair unit
  4. Het schone, verwarmde sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien met vaatwasplaatsen, een babybadkamer en je kunt gratis gebruik maken van warm water. 
  5. Gratis WIFI in de kantine
  6. Diverse speelvelden
  7. Gratis gebruik maken van onze trapwagens en ander speelgoed
  8. Honden toegestaan tegen meerprijs van €3,50 per hond per nacht

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op! Wij helpen je bij het vinden van jouw ideale vakantie.