Zoek en boek

Even voorstellen

Drents genieten bij Camping Emmen

Wij beschikken over 6 campingvelden. Kies voor uitzicht op de eendjes in de vijver of het rustige seniorenveld, dichtbij ons nette verwarmde sanitairgebouw. Of misschien de drukte van het familieveld? Wij verhuren ook chalets voor elk budget en compleet ingerichte luxe safaritenten! Neem een duik in ons verwarmde zwembad en strijk neer op ons gezellige terras voor een heerlijk schnitzelmenu en glaasje wijn. Blijf nog even zitten voor een leuke bingo voordat je de caravan opzoekt.

Gooi de vishengel uit in onze vijver en huur via ons je elektrische fiets om Wildlands en het Bargerveen (aanrader!) te bezoeken. Wandel de camping af met de hond door authentieke Schoonebeeker straatjes. Camping Emmen ligt aan meerdere fiets en wandelroutes!

Wij zijn ecologisch ingesteld en verbouwen bijvoorbeeld onze eigen producten. Deze vind je terug in onze overheerlijke gerechten! Onze pizza en barbecueavonden zijn dan ook altijd een succes. Ook goed om te weten is dat onze camping autovrij is, lekker rustig. Voor wie slecht ter been is, de parkeerplaats is om de hoek.

 

Wij verwelkomen je graag op onze camping! - Thom en Angelique

Eigenaren Camping Emmen

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op! Wij helpen je bij het vinden van jouw ideale vakantie.