Zoek en boek

Even voorstellen

Drents genieten bij Camping Emmen

Wij beschikken over 6 campingvelden. Kies voor uitzicht op de eendjes in de vijver of het rustige seniorenveld, dichtbij ons nette verwarmde sanitairgebouw. Of misschien de drukte van het familieveld? Wij verhuren ook chalets voor elk budget en compleet ingerichte luxe safaritenten! Neem een duik in ons verwarmde zwembad en strijk neer op ons gezellige terras voor een heerlijk schnitzelmenu en glaasje wijn. Blijf nog even zitten voor een leuke bingo voordat je de caravan opzoekt.

Gooi de vishengel uit in onze vijver en huur via ons je elektrische fiets om Wildlands en het Bargerveen (aanrader!) te bezoeken. Wandel de camping af met de hond door authentieke Schoonebeeker straatjes. Camping Emmen ligt aan meerdere fiets en wandelroutes!

Wij zijn ecologisch ingesteld en verbouwen bijvoorbeeld onze eigen producten. Deze vind je terug in onze overheerlijke gerechten! Onze pizza en barbecueavonden zijn dan ook altijd een succes. Ook goed om te weten is dat onze camping autovrij is, lekker rustig. Voor wie slecht ter been is, de parkeerplaats is om de hoek.

Wij verwelkomen je graag op onze camping! - Thom en Angelique

Geschreven door een gast:

Als ik voor mijn caravan zit bedenk ik me dat van Gogh het bij het rechte eind had. In september van dit jaar precies 140 jaar geleden ging hij vanuit Den Haag naar Hoogeveen, daar nam hij een trekschuit en kwam hij uit in Veenoord-Nieuw-Amsterdam. Een vriend en collega schilder had hem gewezen op de schoonheid van dit deel van Nederland.

Als ik daarover zit te mijmeren snap ik dat wel. Ik bedenk me dat het hier prachtig is. Mooie vergezichten over de landerijen, prachtige luchten en mooie dorpjes wisselen elkaar hier af.

En ondanks dat van Gogh hier maar drie maanden heeft gewoond zijn ze daar hier erg trots op.

Zo trots dat er heel erg veel rondom dit van Gogh jaar is georganiseerd. Deze vakantie ga ik eens naar een van deze plaatsen. Tot mijn verbazing lees ik dat Nieuw-Amsterdam maar 5 kilometer van de camping is. Dat is maar 15 minuten fietsen.

Het doodlopende weggetje naar de camping beloofd al veel. Het is hier ronduit mooi. Zuid-Oost Drenthe is voor mij onbekend terrein en daar hoop ik deze vakantie een einde aan te maken. Nederland kent vele mooie streken en ik heb gehoord dat Zuid-Oost Drenthe daar zeker een van is. Ik heb al veel enthousiaste verhalen gehoord over dierentuin Wildlands in Emmen maar ook over het openluchtmuseum in Barger-Compascuum.  Dus daar gaan we zeker heen. En voor de rest gaan we niet veel doen. De kinderen vermaken zich wel op deze camping. Ik zelf kan af en toe, met of zonder kinderen in het leuke verwarmde zwembad duiken en heb bovendien boeken genoeg bij me. Dus kom maar op met die vakantie. Ik ben er klaar voor.

Eigenaren Camping Emmen

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op! Wij helpen je bij het vinden van jouw ideale vakantie.