Zoek en boek

Kampeerplaats

Op onze gemoedelijke camping in Drenthe is het campingleven goed! Met ruim opgezette kampeervelden en veel groen op en om de velden kun je heerlijk genieten van het buitenleven en de gezelligheid van de camping. Op alle velden vind je picknickbanken waar iedereen gebruik van mag maken.

Het familieveld heeft een grote speeltuin in het midden van het veld, ideaal voor gezinnen met kinderen! Vanuit je luie stoel heb je een goed zicht op de kinderen. Heb je liever een rustiger plekje? Kies dan voor een plek op een kleiner veldje of rond de visvijver. Ook met je camper ben je van harte welkom bij ons op de camping.

Privé sanitair op het Vijverveld

Er zijn nu vier nieuwe privé sanitair plaatsen op het Vijverveld. Je kunt tijdens je boeking met voorkeur boeken voor deze privé sanitair units met douche en toilet. De kosten zijn €17,50 per nacht extra in het laagseizoen en in het hoogseizoen €22,50 per nacht. Je bent zelf verantwoordelijk voor de eindschoonmaak, hier zitten dus ook geen extra kosten aan verbonden. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kun je geen gebruik maken van de privé sanitair units.

Je verblijf op een kampeerplaats

  1. Ruim opgezette kampeervelden omgeven door groen
  2. Elke kampeerplaats beschikt over 10 Ampère stroom
  3. Op de velden zijn meerdere waterpunten
  4. Het schone, verwarmde sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien met voldoende toiletten, douches, wastafels, vaatwasplaatsen, een babybadkamer en je kunt gratis gebruik maken van warm water. 
  5. Gratis WIFI in de kantine
  6. Diverse speelvelden
  7. Gratis gebruik maken van onze trapwagens en ander speelgoed
  8. Honden toegestaan tegen meerprijs van €3,50 per hond per nacht

Terug naar overzicht

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op! Wij helpen je bij het vinden van jouw ideale vakantie.