Omgeving

Omgeving van Camping Emmen kan in ieders wens voorzien. Of u nu zoekt naar een actieve dag, een leuke attractie of een heerlijk dagje ontspannen. Om en nabij Camping Emmen kan het allemaal! Ook als u opzoek bent naar meer achtergrond informatie over de omgeving kunt u hier terecht.

Camping Emmen

Camping Emmen is uniek gelegen in Zuid Drenthe aan een rustige weg op slechts enkele minuten fietsen van het dorpscentrum. In de sfeer van het platteland, met de geluiden van koeien, kippen, geiten en af en toe een tractor kunt u heerlijk genieten van een rustige of sportieve vakantie.

Actief

Op zoek naar actieve dagen tijdens u vakantie op Camping Emmen? Drenthe staat bekend om zijn vele en goede fietspaden en routes. Bij ons kunt u eventueel een fiets huren en er een dagje op uit. Bij de receptie kunt u fietsroutes opvragen en genieten van het Drentse landschap terwijl u actief en sportief de dag doorbrengt.

Attracties

In de omgeving van Camping Emmen zijn vele attracties die u kunt bezoeken. Voor de kinderen zijn er speelparadijzen of bijvoorbeeld kabouterland. Natuurlijk kunt u lekker met het gehele gezin (of alleen) naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen slechts 15 minuten rijden van de camping.

Ontspannen

Lekker een dagje ontspannen, ook hierin biedt de omgeving van Camping Emmen voldoende mogelijkheden. Of u nou een dagje uw hengel uit wil werpen, genieten van de natuur of een potje golfen. Alles kan! Ook is nabij de camping de mogelijkheid om helemaal tot rust te komen bij Thermen en beautycentrum Anholts.

Informatie

Meer informatie over de omgeving, het ontstaan van Schoonebeek of de natuur in de regio. Als u interesse heeft naar meer achtergrond informatie van camping en omgeving.

Camping Emmen de gezelligste camping van Drenthe