Ontspannen

Golfen in Drenthe

Ontspannen in de regio van Camping Emmen. Ieder mens ontspant het liefst op zijn eigen manier. Naast de vele mogelijkheden om te relaxen op de camping zijn er in de omgeving voldoende mogelijkheden om nog een stukje extra te ontspannen. Of u nu houdt van vissen, golfen of lekker naar de sauna wilt. In de directe omgeving van Camping Emmen is het allemaal mogelijk. Ontspannen bij Camping Emmen, relax!

Golfen in Drenthe

Wilt u lekker kamperen en golfen in Drenthe? Of bent u opzoek naar een leuke locatie om te golfen? Vlakbij Camping Emmen zijn twee golfbanen waar liefhebbers van golf veel plezier kunnen beleven. Ook voor de kinderen en de minder fanatieke golfers onder ons is er midgetgolf en pitch & put golf. Bij ons op Camping Emmen is een 18 holes midgetgolfbaan, met zowel makkelijke als moeilijke hindernissen. Leuk voor jong en oud!

Golfbanen in Drenthe

Burggolf Emmen beidt een golfbaan waar veel golfers zich in eerste instantie op verkijken. De pag 68 doet vermoeden dat de golfer te maken heeft met een relatief makkelijk parcours, echter niets blijkt minder waar. Doordat de fairways smal zijn, moet er zeer precies gespeeld worden. Door de diverse doglegs en blinde holes is de baan gevarieerd en zeer uitdagend. Neem een kijkje op www.golfbaan-emmen.nl

Golfen en kamperen

Woont u ver weg van een golfbaan? Dan kunt u de liefde voor golfen combineren met een leuke kampeer vakantie bij camping Emmen. Naast dat er verschillende golfbanen in de buurt liggen, is het op Camping Emmen goed vertoeven voor zowel de kinderen als volwassenen.

Thermen en Beautycentrum Anholts, Schoonebeek

Nog geen twee kilometer van Camping Emmen ligt Thermen en Beautycentrum Anholts. Gevestigd in het prachtige beekdallandschap van het oliedorp Schoonebeek, in de toeristische gemeente Emmen. Gelegen in de mooie provincie Drenthe in het zicht van de Duitse grens, is Anholts op dit moment één van de meest bekende thermencentra van Noord-Nederland. Deel uitmakend van de bekende thermen & beauty group Nederland en als lid van de Deatsche Saina-Bund e.v. staat dit familiebedrijf garant voor een hoge kwaliteit aan lichaamsverzorging, gastronomie en saunafaciliteiten.

Vissen in Drenthe

Op nog geen kilometer van onze camping ligt het Stieltjeskanaal. het stieltjeskanaal wordt vaak en veel bezocht door sportvissers. Regelmatig zijn er viswedstrijden, direct uitmondend in het Stieltjeskanaal ligt de vaart richting Nieuw-Amsterdam/Veenoord. Ook hier zijn veelvuldig sportvissers te vinden. De Rietplas, mooiste stek in Emmen. De stek bevindt zich nabij de Siepeldijk op nog geen vijf minuten rijden vna Camping Emmen. Het is een rustig water met veel karper, witvis en windes. Alle witvis achttien komen hier dus voor. Dus ook voor sportvissers is Camping Emmen een super uitvalsbasis. Neem een kijkje op IkVis.nl/Drenthe/Emmen voor meer informatie.