Zoek en boek

Vakantiehuis Emmen

Een onvergetelijke vakantie in Drenthe met een groter gezelschap bleef je in Emmen. Vlakbij de Duitse grens, veel activiteiten in de omgeving én prachtige natuur rondom. Camping Emmen ligt op de ideale locatie voor een heerlijke vakantie waarbij jullie kunnen ontspannen en van alle kunnen ondernemen. Huur een heerlijk vakantiehuis in Emmen en ontdek de omgeving.

Vakantiehuis Emmen voor 9 personen

Gaan jullie op familieweekend, vriendenweekend of hebben jullie graag de ruimte? Op Camping Emmen kunnen jullie een comfortabel en luxe vakantiehuis huren. Deze is geschikt voor 9 personen en voorzien van alle benodigdheden. Het vakantiehuis is gelegen aan de rand van de camping met een prachtige groene tuin rondom. Jullie genieten hier van alle privacy en ruimte. In de ruime tuin kunnen jullie ook nog eens heerlijk ontspannen in de hot-tub.

Luxe vakantiehuis boeken

Vakantie Drenthe in Emmen

Een vakantie in Drenthe staat vaak in het teken van de prachtige natuur, vele wandelroutes en fietstochten. Het variërende landschap wordt niet voor niets vaak bezocht door natuurliefhebbers. Op onze camping kunnen jullie fietsen huren en zo de omgeving ontdekken. Naast de mooie natuur, is er ook van alles te beleven. Met kinderen is het erg leuk om naar Plopsaland te gaan of naar Kabouterland Exloo. Natuurlijk kan een bezoek aan de Hunebedden niet ontbreken. Vanuit uw vakantiehuis in Emmen ben je ook zo over de grens in Duitsland.

Natuurrijke omgeving

Iedere ochtend worden jullie wakker in alle rust en ruimte. De natuurrijke omgeving zorgt ervoor dat je hier heerlijk kunt ontspannen. Je hoort slechts het plattelandsleven zoals koeien, kippen en geiten. Af en toe komt er een tractor langs rijden. De ideale omgeving voor een vakantie waarbij je echt even kunt ontspannen midden in de natuur.

Vakantiehuis Emmen

Faciliteiten op onze camping

Op Camping Emmen kunnen jullie een heerlijke vakantie beleven. zowel gezellig met z'n tweetjes als met de kinderen. De voorzieningen dragen daar aan mee:

  1. Zwembad
  2. Horeca
  3. Animatie
  4. Speeltuinen
  5. Kinderboerderij
  6. Fietsverhuur
  7. Wasserette

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op! Wij helpen je bij het vinden van jouw ideale vakantie.