Voor de kids

Niet schrikken, maar de kids zullen zich nooit vervelen op camping Emmen.

Ze kunnen water pompen uit een echte pomp op de waterspeelplaats, broodjes bakken boven het kampvuur, bramen en pruimen plukken of spelen met het vele speelgoed (oa.Mamoetskelters/luchtkussen). In de directe omgeving zijn er tal van attracties voor het hele gezin zoals een bosmeer op minder dan 4 km afstand. Ook een fraai natuurbad vrij toegankelijk voor jong en oud is aanwezig.

Ook beschikt de camping over een  echt natuurbad van max 1.40 met een echt strandje waar het tijdens warme dagen goed vertoeven is.

Op ons speelveld en in ons speelbos kunnen de kinderen naar hartenlust spelen met de vele speeltoestellen, trampoline, zandbak en ons super klimtoestel met glijbaan. Ook bevindt zich hier de jeu-de-boules baan waar het op een zomeravond altijd heel gezellig is vertoeven.

In het speelbos is ons slechtweerverblijf waar de kinderen bij slechtweer kunnen knutselen, spelletjes doen en video’s kunnen kijken. Op verschillende avonden in de week bakken wij broodjes, worstjes en marsmallows boven ons kampvuur met de kinderen. Vaak blijft het dan nog heel lang gezellig met Het hele seizoen staan er op camping Emmen diverse luchtkussens met verschillende thema’s waar de kinderen zich geweldig op kunnen vermaken.

Kinderboerderij en speeltoestellen

Op camping Emmen hebben wij een kleine kinderboerderij met klein vee, inmiddels berucht zijn onze hangbuikzwijntjes, kippen, en konijnen.  Over onze gehele camping staan op diverse plaatsen speeltoestellen zodat de kinderen zich nooit zullen vervelen.

Camping Emmen verwelkomt al jaren eenoudergezinnen

Uit het hele land komen vaders en moeders bij ons kamperen in Drenthe. De sfeer zit er altijd goed in. Met de mogelijkheid tot een gezellig kampvuur, samen koken, een barbecue avond en naast de diverse activiteiten die wij op de camping organiseren, kunnen de ouders ook samen diverse uitstapjes in de omgeving maken. Gezelligheid is troef ! Het is mogelijk om met uw eigen kampeermiddel te kamperen.