Voorzieningen

Voorzieningen op Camping Emmen


Camping Emmen is een gezellige camping voor jong en oud. Er is veel te doen op en rondom de camping. Er is een lekker natuurbad waar je kan afkoelen tijden de hete zomerdagen en een verwarmd zwembad als de zon zich verscholen houdt. Op Camping Emmen is veel te doen voor zowel de kinderen als de volwassenen. Er is een midgetgoldbaan aangelegd waar jong en oud zich kunnen uitleven tijdens een leuk potje midgetgold. Daarnaast is het natuurbad een groot succes om lekker in af te koelen en mooie zandkastelen te bouwen. Er worden tal van activiteiten georganiseerd zodat de ouder ook lekker van hun vakantie kunnen geniten.

Kamperen met kinderen


Kamperen is voor kinderen de leukste vakantie die ze maar kunnen wensen. Er zijn altijd andere kindjes waar ze lekker mee kunnen spelen, en hoeven niet op het volume te letten zoals bijvoorbeeld in een hotel. Neem genoeg speelgoed mee waarmee de kinderen zich kunnen vermakten tijdens de reis, maar ook als het weer een beetje tegen zit. Mocht dit het geval zijn, dan zijn er op deze camping in Drenthe nog genoeg leuke dingen te doen.

Horeca op Camping Emmen


We hebben een gezellige huiskamer ingericht met een bar waar lekker geborreld kan worden. Ook kun je hier een simpele maar smaakvolle maaltijd eten als u even geen zin heeft om zelft te koken. Bij mooi weer kunt u genieten van het terras, ruim opgezet rondom de horeca gelegenheid.

Bekijk al onze voorzieningen per categorie