Comfort en Gemak

Comfort en Gemak

Comfort en Gemak op Camping Emmen. Wij bieden u een ruime selectie aan voorzieningen voor uw comfort en gemak. Een aantal van deze voorziening vragen wij wel tegen betaling, mocht dit het geval zijn staat dit er bij vermeld.

Zwembad

Op Camping Emmen kunt u genieten van ons verwarmde zwembad. Heerlijk verkoelend tijdens de hete zomerdagen. Omdat het zwembad verwarmd is, is het ook heerlijk om gebruik te maken op de dagen dat de zon wat minder schijnt. Het zwembad op Camping Emmen is een semi openbaar zwembad. Campinggasten kunnen vrij gebruiken maken van het zwembad, mocht u niet op de camping verblijven maar toch gebruiken willen maken van het zwembad kunt u een dagkaart kopen. Voor meer informatie of aanschaf verwijzen wij u graag door naar onze receptie.

WiFi/Internet

U kunt gratis WiFi gebruiken in de huiskamer. Indien gewenst kunt u ook internet op het kampeerveld krijgen tegen betaling.

Sanitair met babykamer

Natuurlijk beschikt Camping Emmen over een modern verwarmd sanitairgebouw inclusief een speciale babykamer. Vanzelfsprekend kunt u hier gratis gebruik maken van warm water en hoeft u ook geen wc papier onder uw arm mee te nemen. Het sanitair wordt meerdere malen per dag schoongemaakt om het zo aangenaam mogelijk te maken.

Fietsen

Op Camping Emmen kunt u ook terecht voor het huren van fietsen met en zonder motor. Er kan gehuurd worden per dag of voor de gehele vakantieperiode. Wij doen deze verhuur in samenwerking met een plaatselijke fietsenwinkel zodat u altijd kunt rekenen op een goed onderhouden fiets. Bij de receptie zijn fietsroutes beschikbaar, Drenthe staat bekend om zin vele fietspaden met mooie routes. Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren als u er een dagje op uit wilt met de fiets. Er zijn vele picknick mogelijkheden in de omgeving, of u gaat een gezellig dagje naar een van de attracties in de regio. Lekker gezond, lekker Nederlands op de fiets.