Eten en Drinken

Horeca Camping Emmen

Eten en Drinken bij Camping Emmen, op de camping is er altijd ruimte voor gezelligheid. Natuurlijk hoort hierbij ook een hapje en/of een drankje, ook hierin voorziet Camping Emmen.


In de zomer op “Bart-Jan’s Terras

‘s Morgens een lekker bakje koffie of thee met een heerlijk stukje ja-knikker taart. Een drankje op ons terras na een goede dag fietsen of na een gezellig uitstapje naar een van de vele attracties bij ons in de buurt.


Gezelligheid in Campingbar Emmen

In onze huiskamer kunt u heerlijk relaxen op onze loungebanken of aan de bar een consumptie nuttigen. Verder kunt u hier ook genieten van onze dag hap die wij in het hoogseizoen dagelijks zullen serveren. Onze huiskamer is een ontmoetingsplek voor onze campinggasten waar gezelligheid belangrijk is. Natuurlijk zal onze huiskamer niet tot overlast leiden voor de campinggasten die geen gebruik hiervan wensen te maken.


En de kids?

Uiteraard zijn er in de buurt van ons gezellige terras voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen, zoals onze kleine kinderboerderij en diverse speeltoestellen. Wij kijken uit naar uw komst!Barbecue bij Camping Emmen


Eten en drinken in de buitenlucht. Wat is een zomer zonder barbecue? Juist! Als je aan de zomer denkt, denk je aan het grillen van vlees in de buitenlucht. Camping Emmen organiseerd in het hoogseizoen regelmatig gezellige barbecue avonden. Bij de lokale slager laten we lekkere vleeschotels klaar maken. Met zijn allen maken we er een groot feest van, eten en drinken in de zomer zon. Ook biedt Camping emmen de mogelijkheid in intiemere sfeer te grillen in de buitenlucht. Als u alleen met u familie of vrienden op de camping wilt barbecueen kunt u bij ons een barbecue huren.

De gezelligste camping van Drenthe, ook voor de barbecue avonden.


Eten in de omgeving


Picknick

Drenthe staat bekent om zijn fietspaden, als u er op uitreikt voor een fietstocht is het misschien een leuk idee om een picknickmand mee te nemen. Onderweg kunt dan op een mooi door u gekozen plekje de meegebrachte lunch nuttigen. Heerlijk in de natuur, na het eten vervolgt u, uw tocht door de velden of bossen in de omgeving. Aan het einde van de rit komt u terug bij Camping Emmen, heerlijk een verfrissend drankje op ons terras voordat de avond begint.


Dineren

In de nabije omgeving zijn er voldoende eetgelegenheden. Bent u opzoek naar een chique uitje tijdens het diner of gezellig makkelijk een keer wat anders. In Emmen en omliggende dorpen vindt u voor ieder wat wils. Hier onder volgen enkele voorbeelden wat u kunt vinden in regio.