Horeca Camping Emmen

Campingbar Emmen

In de zomer op “Bart-Jan’s terras”

’s morgens een lekker bakje koffie of thee met een heerlijk stukje  ja-knikker taart, een drankje op ons terras na een goede dag  fietsen of na een gezellig uitstapje naar een van de vele attracties bij ons in de buurt.

En ’s avonds de gezelligheid in campingbar Emmen

In onze huiskamer kunt u heerlijk relaxen op onze loungebanken of aan de bar een consumptie nuttigen. Verder kunt u hier ook genieten van onze daghappen die wij in het hoogseizoen dagelijks zullen serveren. Onze huiskamer is een ontmoetingsplek voor onze campinggasten waar gezelligheid belangrijk is. Natuurlijk zal onze huiskamer niet tot overlast leiden voor de campinggasten die geen gebruik hiervan wensen te maken.

En de kids? Die spelen in de buurt.

Uiteraard zijn er in de buurt van ons gezellige terras voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen zoals onze kleine kinderboerderij en  diverse speeltoestellen. Wij kijken uit naar uw  komst!

En ‘s avonds de gezelligheid in campingbar “de huiskamer”

In onze huiskamer kunt u heerlijk relaxen op onze loungebanken of aan de bar een consumptie nuttigen. Verder kunt u hier ook genieten van onze daghappen die wij in het hoogseizoen dagelijks zullen serveren. Onze huiskamer zal een ontmoetingsplek zijn voor onze camping gasten waar gezelligheid troef zal zijn. Natuurlijk zal onze huiskamer niet tot overlast leiden voor de campinggasten die geen gebruik hiervan wensen te maken.

We zijn altijd in voor een feestje

Neemt u gerust contact op voor een privé feestje op een toplocatie bij horeca camping Emmen. Eventueel gecombineerd met een groepsarrangement voor onze chalets heeft u onvergetelijke avond of weekend.