Onze faciliteiten

In een notendop

Receptie

Bij aankomst wordt u ontvangen bij de receptie waar wij de inschrijving doen. Hier kunt u ook terecht voor informatie over de omgeving en hebben wij fiets en wandelroutes voor u klaar liggen.

Fietsverhuur

Op camping Emmen kunt u ook terecht voor het huren van fietsen met en zonder motor. Er kan gehuurd worden per dag of voor de gehele vakantieperiode. Wij doen deze verhuur in samenwerking met een plaatselijke fietsenwinkel zodat u altijd kunt rekenen op een goed onderhouden fiets.

Barbecue

In het hoogseizoen organiseren wij regelmatig barbecue avonden waarbij wij bij de lokale slager lekkere vleesschotels laten klaar maken. Ook verhuren wij barbecues zodat u op een mooie avond zelf uw eten klaar kunt maken.

Sanitair met babykamer

Natuurlijk beschikt camping Emmen over een modern verwarmd sanitairgebouw inclusief een speciale babykamer. Vanzelfsprekend kunt u hier gratis gebruik maken van warm water en hoeft u ook geen wc papier onder uw arm mee te nemen. Het sanitair wordt meerdere malen per dag schoongemaakt om het zo aangenaam mogelijk te maken.

Wasserette

Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van onze wasmachines en drogers. Muntjes hiervoor zijn verkrijgbaar bij onze receptie.

Wifi/internet

U kunt gratis WiFi gebruiken in de huiskamer. Indien gewenst kunt u ook internet op het kampeerveld krijgen tegen betaling.

Kinderboerderij

Op camping Emmen hebben wij een kleine kinderboerderij met klein vee. Inmiddels zijn onze hangbuikzwijntjes en kippen berucht.

Zwembad

Op camping Emmen hebben wij sinds kort een volledige zwembad. Super verkoelend als het tophitte is.

Speeltoestellen

Op de camping staan op diverse plaatsen speeltoestellen zodat de kinderen zich nooit zullen vervelen.

Natuurbad

De camping beschikt over een  natuurbad van maximaal 1.40 diep met een strandje waar het tijdens warme dagen goed vertoeven is.