Service

Service

Receptie

Bij aankomst wordt u ontvangen bij de receptie waar wij de inschrijvingen doen. Hier kunt u ook terecht voor informatie over de omgeving en hebben wij fiets en wandelroutes voor u klaar liggen.

Sanitair met babykamer

Natuurlijk beschikt Camping Emmen over een modern verwarmd sanitairgebouw inclusief een speciale babykamer. Vanzelfsprekend kunt u hier gratis gebruik maken van warm water en hoeft u ook geen wc papier onder uw arm mee te nemen. Het sanitair wordt meerdere malen per dag schoongemaakt om het zo aangenaam mogelijk te maken.

Wasserette

Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van onze wasmachines en drogers. Muntjes hiervoor zijn verkrijgbaar bij onze receptie

WiFi/Internet

U kunt gratis WiFi gebruiken in de huiskamer. Indien gewenst kunt u ook internet op het kampeerveld krijgen tegen betaling.

Fietsverhuur

Op Camping Emmen kunt u ook terecht voor het huren van fietsen met en zonder motor. Er kan gehuurd worden per dag of voor de gehele vakantieperiode. Wij doen deze verhuur in samenwerking met een plaatselijke fietsenwinkel zodat u altijd kunt rekenen op een goed onderhouden fiets.

Kinderboerderij Op Camping Emmen hebben wij een kleine kinderboerderij met klein vee. Inmiddels zijn onze hangbuikzwijntjes en kippen berucht.