Voor de Kinderen

Voor de Kinderen

Voor de kinderen is er genoeg te beleven. Niet schrikken, maar de kids zullen zich nooit vervelen op Camping Emmen. Ze kunnen water pompen uit een echte pomp op de waterspeelplaats, broodjes bakken boven het kampvuur, bramen en pruimen plukken of spelen met het vele speelgoed(o.a. mamoet-skelters/luchtkussen).

In de directe omgeving zijn er tal van attracties voor het hele gezin zoals een bosmeer op minder dan 4 km afstand. Ook een fraai natuurbad vrij toegankelijk voor jong en oud is aanwezig. Het natuurbad is max 1.40 diep en heeft een echt strandje, hier is het tijdens warme dagen goed vertoeven. Lekker afkoelen in het water of zandkastelen bouwen op het strand.

Op ons speelveld en in ons speelbos kunnen de kinderen naar hartenlust spelen met de vele speeltoestellen, trampoline, zandbak en ons super klimtoestel met glijbaan. Ook bevindt zich hier de jeu-de-boules baan waar het op een zomeravond altijd heel gezellig is. In het speelbos is ons slechtweer verblijf waar de kinderen bij slechtweer kunnen knutselen, spelletjes doen en video’s kunnen kijken.

Op verschillende avonden in de week bakken wij broodjes, worstjes en marshmallows boven ons kampvuur met de kinderen. Vaak blijft het dan nog heel lang gezellig. Het hele seizoen staan er op Camping Emmen diverse luchtkussens met verschillende thema’s waar de kinderen zich geweldig op kunnen vermaken.

Uit het hele land komen vaders en moeders bij ons kamperen in Drenthe. De sfeer zit er altijd goed in. Met de mogelijkheid tot een gezellig kampvuur, samen koken, een barbecue avond en naast de diverse activiteiten die wij op de camping organiseren, kunnen de ouders ook samen diverse uitstapjes in de omgeving maken. Gezelligheid is troef! Het is mogelijk om met uw eigen kampeermiddel te kamperen.

Kinderboerderij

op Camping Emmen hebben wij een kleine kinderboerderij met klein vee. Inmiddels zijn onze hangbuikzwijntjes en kippen berucht.

Speeltoestellen

Op de camping staan op diverse plaatsen speeltoestellen zodat de kinderen zich nooit zullen vervelen. Op de camping zijn veel skelters en andere trapwagens die de kinderen gratis kunnen gebruiken. Wel vragen wij deze ‘s avonds terug te laten zetten op de plek die daarvoor bestemd is.

Kinderactiviteiten

op Camping Emmen worden in de vakanties regelmatig met de kinderen geknutseld, spelletjes gedaan of geschminkt. Natuurlijk afhankelijk van het aantal kinderen en de weergoden.Attracties in de regio

Buiten de vele activiteiten op de camping en voorzieningen zijn er ook nog tal van mogelijkheden om een uitstapje met het hele gezin te maken. Hieronder volgen enkele voorbeelden.